PATRICK FABRE GALLERY
Eforturile gialloblù sunt în zadar, cu toate acestea, pentru că la sfârșitul celui de al treilea trimestru Reggio spate de contact (54-51).

Eforturile gialloblù sunt în zadar, cu toate acestea, pentru că la sfârșitul celui de al treilea trimestru Reggio spate de contact (54-51).

parte Boniciolli cu Shashkov pentru McCree răniți. Murray semnătura pe 6-0 din 2“, 3′ este 9-2: începe de zbor și nu este un flash în tigaie. La 9 „este 21-16, cu varsta de 18 ani în domeniul Tognacci.

La 10“, The Reyer a capturat o singură respingere, față de 11 din Pesaro. La 13 „este în continuare echipa gazdă pentru a conduce (31-25), Veneția, aproape foarte simplu de manevrat strâns, pătrat defensiv cvintet Cerella și De Nicolao și preia ceva (31-27 la 15“). Un Unleashed Blackmon situat departe de 33-43 de 17“. Este o sampanie Vuelle unul care a mărit diferența la 49-35.

Blackmon, Murray și Artis împinge și, de asemenea, fac parte din McCree răniți. Uman are trei jucători într-o evaluare negativă, roșu și alb, solid, sunt înainte de 15 interval lung (53-38). Pesaro începe puternic în a doua jumătate și atingând Murray cu 17-23 „(59-38), apărarea Vuelle este somptuos, iar publicul este în extaz.

Reyer Dar există, încercați să meargă pentru rupt în creștere de apărare și de a găsi triplu majore (61-46 la 25 „), Tonut chiar mai scurtă (67-59 până la 30“). A treia etapă este de a găzdui marca, atacul sa oprit acasă. Și meciul este redeschis. Veneția a profitat de un fault tehnic la bancă locală să se deplaseze în termen de cinci (67-62) cu o lovitură grea de Bramos 31“.

Zanotti pune două cărămizi, oaspeții externe nu iartă, este o luptă. Reyer pierde Daye ancrasate, Pesaro se bazează pe un Blackmon de excepție. Toate sunt flashsco luptă și să nu renunțe la strânsoarea.

La 36 ‘este 81-71, pătrat Tonut 7 puncte din 6’ din ultimul trimestru (81-75 la 36 ‘), Bramos pune 9 în 7’ și este 83-78 la 37“. Vuelle este obosit, sari de apărare și Bang-ul se întâmplă: Piatra egalat de mult timp la 38 „(83-83) și Bramos depășește, este de 83-86 la 94„de la sfârșitul anului. Impactul Zanotti (86-86), Bramos este 1/2 la liber (86-87), la 12 „de la capăt.

Artis, confuz, greșit în zona posibil împușcat câștigătoare, Bramos (15 puncte în ultima parte) este 2/2 și închideți fișierul. Publicul a scăzut tăcut, Veneția sărbătorește, Pesaro aproape pierde un meci deja câștigat. (Camilla Cataldo) Pesaro: Blackmon 29, Murray 17, 15. Artis Veneția Bramos 22, Stone si Tonut 13.

Sassari-Brindisi 98-103 dts nu este suficient de 40 „de joc pentru a găsi maestru victoriei între Brindisi și Sassari, dar în timp suplimentar sunt oamenii din Vitucci pentru a face o diferenta. Primul stagiu în echilibru, cu gazdele de orfani de Smith și Pierre casa care trebuie sa se impace cu doua faulturi Cooley rotatii complicând imediat Esposito; situație care amplifică munca în Brindisi Brown Wojciechowski și aproape de coș în favoarea externe sale și, de asemenea, permite băncilor să fie un lider; Happycasa 4 se închide în primele 20 „de joc, de asemenea, 7 de răsturnare lungimi decalaj.

Al treilea fault Cooley în deschiderea al treilea trimestru permite Brindisi să lucreze chiar și în adversarul pictat, in timp ce Sassari se bazeaza pe jocul de Spissu, care desfășoară pe ambele părți ale câmpului; cursa se păstrează în echilibru, iar ultimul trimestru începe pe 68-66 în favoarea gazdelor. Încercările de a Sassari pentru a crea o lacrimă care se închide cursa, trantind împotriva inspirația Walker și Chappell și în ciuda unui Cooley recuperat, 40 „scorul 91 Exemple egale ceea ce conduce la echipe suplimentare. Încă o dată domnește echilibrul până în ultimul moment, în cazul în care Brindisi pare mai lustruit și concentrat, Moraschini înainte și Chappell apoi a construi ultimul și decisiv pauză de 5 puncte în timp ce ultima reacție Sassari se stinge în greșelile lui McGee și Buna. (Nicola Cascioni) Sassari: Spissu 22, McGee 18, Polonara, Carter 15 Brindisi: Banks 26, Walker 20, Chappell 16 Dallas Moore, protagonist cu Torino. CIAM / Cast Torino-Reggio Emilia 77-58 Fiat Torino sparge dâră de sase infrangeri drepte si a revenit pentru a câștiga moduri în liga după mai mult de o lună, depășind Reggio la 75-58.

Al PalaVela după 30 „egalității substanțiale, gialloblù a închis meciul, profitând de o pană de curent de Emiliani care rămân timp de 5“ abundente, fără a găsi coș. Cu victoria gialloblù se angajeze tocmai Grissin Bon la 10 puncte în clasamentul, lăsând un moment ultimul loc în clasamentul, în așteptarea provocarea între Pistoia și Milano. oaspeții începe mai bine de joc: Rivers și Aguilar ghida ofensiva roșu și alb, Torino bungles și după puțin timp de 5 „este sub 12 puncte (4-16). În a doua jumătate a fracției Torino crește presiunea defensivă și situate mult mai usor coș, Reggio sparacchia de trei (1/10 la sfârșitul primului 10 „), iar Fiat are posibilitatea de a trece în contact (13-16).

După închiderea primei fracții la -5 (15-20), Torino ajunge primul avantaj după 180 „“ al doilea trimestru cu bomba bumbac. Rezultatul este un punct la punct lupta care sa încheiat prima jumătate a anului, la 36-35.

Recuperarea este destul de scăzută în emoții și continuă, în numele egalității pentru mare parte din al treilea trimestru; Dallas Moore încearcă să reînvie jocul cu o acrobatice triplu da o nouă energie și un miniparziale din Torino, ceea ce duce la 6 (49-43). Eforturile gialloblù sunt în zadar, cu toate acestea, pentru că la sfârșitul celui de al treilea trimestru Reggio spate de contact (54-51).

Ultimul sat punct de cotitură: Torino accelerează și pune un 11-2, mersul pe Grissin Bon, care nici măcar nu încearcă să reziste (65-53) și de facto, a adus meciul. (Salvatore Macheda) Turin: Moore 20, 12 Hobson, Bumbac 11 Reggio Emilia: Râuri 19, 15 Allen, Deer 8. Trieste celebrează victoria Brescia. CIAM / Cast-Brescia Trieste 77-85 trece în ceea ce privește palaLeonessa cu un spectacol de forță care nu permite: echipa alb joacă un joc de mare intensitate, expunând toate limitările unui leoaică care nu a fost suficient pentru a găsi Hamilton, absolut zero, iar Vitali, nu a apărut încă în cele mai bune condiții. arc nemiloasă în primele două trimestre, formarea Dalmasson antrenor se dovedește a fi în formă bună, care nu se poate spune unui Leonessa oprit și prea supus în timpul primelor 30 „și care nu sunt suficiente ultimele 10“ furie pentru a revigora un joc care gazdele nu au fost în măsură să interpreteze ca dovuto.Attacchi apărut în procesul-verbal de deschidere, cu Trieste merge suferind de faulturi nivel, în timp ce Brescia de la linia nu este foarte precisă (1/4): a de viață roșu și alb de Wright, Brescia încearcă în mod repetat (7-7), inițiative Beverly, dar acestea sunt două dintre Sanders triplu pentru a deschide pauza de oaspeți 18-3 care lansează pe orbită echipa Julian (9-20).

Trieste joacă pe catifea, venind la Fernandez cu fostul +15 triplu (15-30), Brescia, nu are dreptul de muscatura și se blochează în zona de apărare gazdă, găsindu-se cu 32 de puncte pierdute după primele 10 „de joc. După întoarcerea Brescia parte downshifting pentru a recupera -17 primului buzzer (24-35) cu Moss pentru a trage camarazii lui în timp ce Cunningham, a lovit dur de Sanders se termină pe banca de rezerve.

Datând -9 Brescia (28-37), dar este împins înapoi la sunetul de triplete (9/15) de la Trieste (32-49), în care singura notă discordantă este Da Ros, care se găsește cu 4 faulturi împotriva 2 „din a doua sirena. Alb roșu și vin la + 18 (34-52), dovedindu-se a juca un baschet eficient nu cunoaște pauze, chiar și în revenirea din vestiar în al treilea trimestru: pentru gazde Cunningham încearcă să dea o simplă apăsare de revenire (45-59) deși Brescia nu valorifica munca bună defensivă. Trieste, datorită și continuă să domine vine confortabil la +22 (47-69) cu Fernandez că arcul este neiertător și este, de asemenea, repetat în ultimele 10 „(54-76).

$ 0
RELATED OBJECTS